VISA is op zoek naar Crypto en Blockchain talent

by admin
VISA is op zoek naar Crypto en Blockchain talent

Visa, een van de grootste betaalservicebedrijven ter wereld, heeft onlangs een nieuwe functie geopend. Dit zou vrij gebruikelijk zijn en in normale gevallen zelfs niet nieuwswaardig, maar het bedrijf is op zoek naar iemand met crypto- en blockchain vaardigheden.

Via een vacature bij SmartRecruiters, een in San Francisco gevestigd softwarewervingsbedrijf, is Visa momenteel op zoek naar een nieuwe technisch productmanager die in hun Palo Alto-kantoor zal komen te werken.

Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het maken en uitvoeren van de productstrategie van een nieuw cryptografisch ecosysteem.

De functiebeschrijving houdt in dat de persoon een functionele kennis moet hebben van hoe de blockchain-industrie werkt en wie de belangrijkste spelers zijn die erbij betrokken zijn. Kennis over hoe gedistribueerde grootboeksystemen en retailbetalingsoplossingen, is ook een must voor deze functie.

Volgens de functiebeschrijving zou een belangrijk detail ook zijn om geavanceerde cryptografie te begrijpen. Dit is echter niet de focus van het werk, dus mensen die niet zo goed geïnformeerd zijn over geavanceerde cryptografie, kunnen het ook proberen.

De persoon die voor de functie wordt gekozen, zal samen gaan werken met het Visa Research-team en heeft de leiding over de ontwikkeling van nieuwe producten voor het fintech-initiatief van het bedrijf.

Meer nieuws

Leave a Comment