Twitter CEO Jack Dorsey verwijst naar een besteding van $ 10.000 per week aan Bitcoin

by admin
Twitter CEO Jack Dorsey verwijst naar een besteding van $ 10.000 per week aan Bitcoin

Twitter CEO Jack Dorsey heeft onthuld dat hij duizenden dollars per week uitgeeft aan Bitcoin in afwachting van een grote ommekeer voor de cryptocurrency markt.

Dorsey, die ook de oprichter en CEO is van het mobiele betaalbedrijf Square, is sinds 2017 een vocale voorstander van de cryptocurrency, maar had nog nooit over zijn eigen bezit gesproken.

Tijdens de Tales from the Crypt-podcast, legde Dorsey uit hoe hij twee jaar geleden gefascineerd raakte door bitcoin. Tijdens het 30 minuten durende interview onthulde Dorsey dat hij het bestedingslimiet op Cash App heeft bereikt na $10.000 aan BTC te hebben gekocht.

Andere grote technologiebedrijven hebben ook interesse in cryptocurrency getoond, waaronder Facebook, waarvan wordt beweerd dat het zijn eigen digitale valuta ontwikkelt om vervolgens uit te rollen via zijn berichtenapp WhatsApp .

Een geheim team van ongeveer 50 Facebook-medewerkers werkt aan een blockchain-project waarvan wordt verwacht dat het binnen vier maanden live gaat.

Ook investeren in Bitcoin? 

In 6 eenvoudige stappen leggen wij je uit hoe je je eerste Bitcoins en Altcoins koopt én verkoopt. Hiermee leg je dus de basis als beginnend crypto-investeerder. Download de gratis handleiding hier. 

Meer nieuws

Leave a Comment