Pundi X; een crypto betaaloplossing voor het grote publiek

by admin
Pundi X; een crypto betaaloplossing voor het grote publiek

Pundi X is een van de munten welke nog niet heel erg bekend is bij het grote publiek. Dit is dan gelijk ook een van de redenen waarom de prijs nog relatief laag is. Pundi X ( NPXS) is een jong project welke in een korte tijd flinke voortgang heeft weten te maken. 

Pundi X; toegankelijk en eenvoudig betalen

Pundi X bestaat in totaal uit een drietal projecten welke een ijzersterke combinatie zullen vormen. De producten kunnen daarnaast ook los gezien worden. Pundi X heeft als doel om de grote groep mensen welke nog nooit met cryptocurrency betaald hebben ervaring te laten maken met de toekomst van crypto.

Het grootste doel is om dit snel en eenvoudig te laten uitvoeren. Hiervoor sluiten zij zich aan bij diverse andere coins, om hierdoor een samenwerking in retail mogelijk te maken.

De drie projecten vormen een eigen platform, eigen wallets en een eigen betaalsysteem welke ondersteuning hebben voor Pundi X POS. De Pundi X POS is een pin automaat welke is gericht op crypto.

Met X Pos is het mogelijk om te betalen, ook kan je het apparaat en de Pundi X app gebruiken om cryptomunten direct aan te schaffen.

Pundi X; een crypto betaaloplossing voor het grote publiek

“Buying cryptocurrency should be as easy as buying a bottled water”

Pundi X’s mission is to make buying cryptocurrency as easy as buying bottled water. As the Walmart and 7-Eleven of cryptocurrency, we want users to buy and use cryptocurrency anytime anywhere. – Zac Cheah, CEO of Pundi X

Complex

Pundi X heeft een behoorlijk complex systeem weten te bedenken waarmee ze zich draaiende weten te houden. Hoe vroeger je instapt, hoe meer voordeel je zal krijgen over de tokens welke je kocht. Je kan het hierdoor zien als een Proof of  Stake coin. Hoe meer coins je bevat, hoe meer je in percentage zal krijgen. Op Medium is een uitgebreide toelichting te zien over de mogelijkheden van de Proof of Stake.

De Pundi X Pass Card is de eigen betaalkaart waarmee het mogelijk is om direct met de kaart producten of diensten te kopen. Hoe meer partners er zullen zijn voor Pundi X, hoe meer bereik er zal komen voor Pundi X.

Meer nieuws

Leave a Comment