Bitcoin is de onverbiddelijke bierkaai!

by admin
Bitcoin is de onverbiddelijke bierkaai!

Bitcoin kan niet worden gebanned.

Bitcoin kan niet worden gebanned.  Het protocol is onaantastbaar.
Natuurlijk kan het worden verboden om erin te handelen. Het kan worden tegengewerkt. Het kan worden ontmoedigd.
Dat gebeurt dan ook allemaal.
De gevestigde orde probeert op allerlei manieren het glimmende cryptokarretje in de poep te laten rijden. Ze zullen alles uit de kast trekken om de controle te houden over het financiële systeem en om niet inflatoire  gedecentraliseerde cryptocurrency te laten mislukken en/of deze te vervangen door gecentraliseerde cryptocurrency uitgegeven door banken en regeringen.
Dat logisch, ze willen hun macht niet kwijt, ze willen het volk in schuldenslavernij houden en doen er alles aan om hun positie in stand te houden.
Maar…. nou ja…. ze doen hun best, hun Uiterste Best.
Maar soms is je best doen niet genoeg. Soms is iets ouds achterhaald door iets nieuws en kan de klok niet meer worden teruggedraaid.

De geest is uit de fles

Hoezeer de gevestigde orde ook zal strijden, hoe vaak het zal lijken of ze hebben gewonnen, hoe vaak de onnozele krantenlezers en journaalkijkers zullen denken dat Bitcoin en andere gedecentraliseerde cryptocurrencys zijn verslagen maakt geen enkel verschil.
Ze vechten tegen een steeds sterkere en taaiere bierkaai. En iedereen weet wat er gebeurt als je vecht tegen de bierkaai; je verliest.
De bierkaai kan niet worden verslagen.
De bierkaai is onoverwinnelijk.
Bitcoin is de onverbiddelijke bierkaai.
Je vraagt je misschien af wie dat zegt.
Je vraagt je misschien af wie mijn bron is.
Die bron ben ik zelf.

Meer nieuws

Leave a Comment