Fidelity de vermogensreus komt in maart met beheer en handelsmogelijkheden voor institutionele crypto investeerders

by admin
Fidelity de vermogensreus komt in maart met beheer en handelsmogelijkheden voor institutionele crypto investeerders

In een recent verschenen artikel van Bloomberg wordt beweerd dat Fidelity, het in Boston gevestigde vermogensbeheerder, zich klaar maakt om in maart haar handelsmogelijkheden voor institutionele investeerders uit te rollen.

Het bedrijf, dat bekendstaat om zijn retail- en institutionele broker-activiteiten in aandelen, heeft vorig jaar een nieuwe business voor crypto aangekondigd, Fidelity Digital Assets. Het bedrijf helpt Wall Street klanten om in de markt te handelen en crypto op te slaan.

“We are currently serving a select set of eligible clients as we continue to build our initial solutions,” Fidelity said to Bloomberg in a statement on Tuesday. “Over the next several months, we will thoughtfully engage with and prioritize prospective clients based on needs, jurisdiction and other factors.

Onder de vermogensbeheerders is Fidelity met een vermogen van 7.200 miljard dollar en 27 miljoen cliënten één van de grootste vermogensbeheerders van de wereld. De nieuwe dochteronderneming Fidelity Digital Asset Services telt op dit moment 100 werknemers en is is gezien de openstaande vacatures nog steeds groeiende. 

Meer nieuws

Leave a Comment