Bitcoin is een gevaar voor de economie!

by admin
Bitcoin is een gevaar voor de economie!

De huidige stijging van de Bitcoinkoers doet denken aan de tulipmania zeggen experts. Ook politici en centrale bankiers wijzen erop dat Bitcoin niet is gereguleerd. De regering en financiële autoriteiten hebben geen enkele controle over deze dwaze munt. De hoogbejaarde Alan Greenspan, ex hoofd van de Federal Reserve, wees hier met klem en uiterste nadruk op. Bitcoin is extreem volatiel, heeft geen enkele onderliggende waarde en wordt gebruikt door terroristen, witwassers, drugshandelaar s en andere criminelen waaronder zelfs huurmoordenaars!

Er is geen enkele instantie die je kan helpen als je een fout maakt. Bitcoin valt NIET onder het garantiestelsel. Bovendien bevat het alle tekenen van een piramidespel. Ook worden particulieren en beurzen gehackt. Bitcoin is een gevaar voor de economie. De virtuele munt kan zomaar instorten en in één klap waardeloos worden. Topbankiers snappen er niks van en zeggen dan ook: “Wat ik niet begrijp koop ik niet!”

Begin er niet aan. Vertrouw gewoon op de banken…

Deze mensen hebben zelf geen Bitcoins en adviseren om er met een grote boog omheen te lopen. Pas dus op en bezint eer ge begint. Bitcoin is gevaarlijk. Begin er niet aan. Vertrouw gewoon op de banken ook al is de rente nu eventjes laag. Bitcoin is Monopolygeld, misschien haal je nu even winst maar over een paar jaartjes bestaat het niet meer en zal slechts een herinnering zijn waar meewarig schamper om gelachen zal worden. In vele economiecolleges zal Bitcoin worden aangehaald als de grootste scam uit de geschiedenis van de geschiedenis van de mensheid.

Het zal waardeloos worden; een gebroken droom van een stelletje wereldvreemde dromers. Misschien goed bedoeld maar gespeend van elk realisme. Bitcoin zal in één vernietigende klap uitgaan als een exploderende nachtkaars, slechts ellende, wanorde en totale verwarring achterlatend. Ik sluit me hierbij aan. Ik meen het bloedserieus: BEGIN ER NIET AAN!!!!!!

Meer nieuws

Leave a Comment