Bitcoin ATM-apparaten neemt toe

by admin
Bitcoin ATM-apparaten neemt toe

Heeft u er al een gezien?

Hoewel het een onrustig jaar is geweest voor crypto in termen van prijsschommelingen, is het aantal geldautomaten met cryptocurrency in 2018 verdubbeld tot meer dan 4.000. Cryptoprijzen kunnen sneller op en neer gaan dan manische depressiviteit, maar een bredere acceptatie komt steeds dichterbij.

De cijfers zijn afkomstig van gegevens die zijn gepubliceerd door het crypto-analysebedrijf Data Light en tonen een enorme opwaartse trend in de installatie van geldautomaten met cryptocurrency dit jaar.

Elke dag zes Bitcoin ATM’s erbij

Een van de meest verbazingwekkende cijfers die uit de Data Light-statistieken naar voren komen, is dat er in 2018 per dag gemiddeld zes geldautomaten met cryptocurrency werden geïnstalleerd. Een van de belangrijkste ingrediënten van een bredere crypto-integratie en -acceptatie is de beschikbaarheid van crypto voor de massa, en dat is precies wat de toename in geldautomaten laat zien.

Opvallend is dat van de 4.051 geldautomaten met cryptocurrency bijna allemaal Bitcoin aanbieden, Litecoin is beschikbaar op 2.421 apparaten en Ethereum is verkrijgbaar op bijna de helft van de machines. Andere cryptos zoals Zcash (67), Dogecoin (79) en Monero (128) kwamen ook binnen met indrukwekkende cijfers die aantonen dat een grotere crypto-acceptatie niet alleen draait rond de top twee of drie cryptocurrencies.

Meer nieuws

Leave a Comment