Binance gaat samenwerken met IdentityMind voor KYC en AML Compliance

by admin
Binance gaat samenwerken met IdentityMind voor KYC en AML Compliance

Binance, ‘S werelds grootste crypto exchange, is een partnerschap aangegaan met IdentityMind, een bedrijf gespecialiseerd in risk management en compliance. Binance kondigde dit aan in een blog post op 26 maart.

Veiligheid voor alles

De bedrijven gaan samenwerken om de gegevensbeveiliging en nalevingsmaatregelen voor de wereldwijde activiteiten van Binance aan te pakken. Dit gaan ze doen door de tools van IdentityMind voor Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) in te zetten.

Samuel Lim, compliance officer bij Binance, zei dat de uiteindelijke missie van het partnerschap is om meer vertrouwen tussen financiële instellingen over de hele wereld te creëren, maar ook om beveiligingssystemen te ontwikkelen in overeenstemming met de regelgevingsbeleid in landen waar Binance actief is.

Garrett Gafke, president en CEO van IdentityMind, wees op de enorme handelsvolumes op Binance, en beweerde dat het IdentityMind-platform is ontworpen om te voldoen aan de schaalbaarheid vereisten van de wereldwijde activiteiten van Binance.  

Meer nieuws

Leave a Comment