NEO 3.0 – De hoogtepunten van het Devcon evenement

by admin
NEO 3.0 - De hoogtepunten van het Devcon evenement

Het NEO Devcon evenement werd onlangs in Seattle gehouden. Hoofdthema’s over de toekomstplannen van de NEO werden behandeld, inclusief enkele belangrijke hoogtepunten over de aankomende versie 3.0 van NEO. In dit artikel zullen we enkele van de belangrijkste hoogtepunten van NEO 3.0 belichten.

NEO medeoprichter, Erik Zhang, kon de conferentie helaas niet bijwonen, maar leverde de details via een videopresentatie. Dit was een teleurstelling voor veel NEO-supporters. Zhang onthulde echter dat het doel van NEO 3.0 is om grootschalige commerciële toepassingen mogelijk te maken. Hij zei dat “hoewel blockchain al 10 jaar in de maak is, geen enkele blockchain op dit moment in staat is om grootschalige commerciële applicaties te ondersteunen.” NEO wil met versie 3.0 daar verandering inbrengen. Daarnaast zal NEO 3.0 de huidige problemen van NEO 2.0 aanpakken, waaronder de gasprijs, platformstabiliteit en de schaalbaarheid.

1. NATIVE CONTRACTS

De eerste nieuwe functie van NEO 3.0 is de toevoeging van een native-contract. De huidige slimme contracten van NEO worden uitgevoerd in de VM van NEO en kunnen door elke gebruiker worden geïmplementeerd.

Met het native contract kunnen ze elke native code rechtstreeks uitvoeren, zijn ze ingebed in de kerncode zonder implementatie en de contractupgrade veroorzaakt geen hash-wijzigingen. Waarom is dit belangrijk? Omdat het onmiddellijke verificatie van transacties mogelijk maakt, waardoor de TPS-snelheid aanzienlijk wordt verhoogd. De toevoeging van native-contracten maakt ook onbeperkte gegevensopslag mogelijk.

2. ALLE ACTIVA GEMAAKT IN SLIMME CONTRACTEN

Er zijn een paar manieren om activa te creëren op NEO, legt Zhang uit, maar ze worden zelden gebruikt en de meeste toepassingen creëren contractactiva (zoals STO’s) omdat ze praktischer zijn. Daarom zullen ze geen wereldwijde assets ondersteunen in NEO 3.0. Dit zal de systeemprestaties stroomlijnen en verbeteren. Alle activa worden gecreëerd in slimme contracten.

3. INTERNETBRONNEN

Een andere zeer belangrijke nieuwe functie is toegang tot internetbronnen. Dit komt overeen met een ingebouwd orakel in NEO. Hierdoor kunnen gebruikers via slimme URL’s toegang krijgen tot internetbronnen in slimme contracten. Wanneer dergelijke slimme contracttransacties worden verwerkt, moeten de consensusknooppunten zorgen voor gegevensconsistentie. Als de consensusknooppunten een consensus kunnen bereiken over de gegevens die ze lezen, worden de URL en het gegevenspaar in de blokkop geschreven. Hierna kunnen alle andere knooppunten consistente internetbronnen uit de blokheader lezen terwijl het slimme contract voor de transactie wordt uitgevoerd.

NEO 3.0 - De hoogtepunten van het Devcon evenement

4. NEOFS

NEO slimme contracten kunnen gegevens opslaan, maar het is niet praktisch. De kosten zijn extreem hoog, wat betekent dat het nog geen werkbare oplossing voor bedrijven kan bieden.

Dus zijn ze van plan NeoFS te gebruiken om een ​​goedkoop gedistribueerd opslagnetwerk te bouwen dat grote ondernemingen ondersteunt. Gebruikers kunnen de ruimte gebruiken om gegevens op te slaan door op gas te betalen en iedereen in het netwerk kan gas verdienen door ongebruikte ruimte op de harde schijf te delen.

NEO 3.0 moet in de nabije toekomst voornamelijk hogere transactiesnelheden, meer stabiliteit en meer ondersteuning bieden voor smart contracts. Da Hongfei, CEO van NEO, liet tijdens de Devcon weten dat het jaar 2020 het beoogde doel is voor de lancering van versie 3.0.

Een nieuw regionaal kantoor in Seattle

Op 15 februari kondigde NEO Global Development (NGD) de lancering aan van een regionaal kantoor in Seattle, Washington. John deVadoss , een voormalig Microsoft executive, zal de rol van directeur van het kantoor op zich nemen.

DeVadoss heeft meer dan 15 jaar voor Microsoft gewerkt en is mede-oprichter van text11 , een berichtenservice die machine learning integreert. Bij Microsoft was deVadoss verantwoordelijk voor het succes van .NET en bouwde Microsoft Digital op van nul tot business van $ 500 miljoen.

NGD Seattle is van plan om ergens in februari deuren te openen naar het kantoor. Onmiddellijke inspanningen zullen zich richten op het werven van lokaal ontwikkelingstalent in het grootstedelijk gebied van Seattle. Voorbeelden van grote softwarebedrijven in de regio zijn Microsoft, Amazon en Expedia. 

Meer nieuws

Leave a Comment