Binance (BNB) komt met een loterijsysteem voor launchpad

by admin
Binance (BNB) komt met een loterijsysteem voor launchpad

Binance heeft zondag aangekondigd dat het verkoopformaat van Binance Launchpad zal veranderen van ‘first-come-first-served’, naar een loterijsysteem. Als gevolg van dit nieuws steeg de BNB munt met meer dan 10%. 

Op het Launchpad platform kunnen beginnende crypto projecten hun tokens verkopen om hun naamsbekendheid te vergroten. Het Launchpad platform zou je ook wel kunnen zien als een Initial Coin Offering (ICO) platform. Eerder kon iedereen met BNB tokens meedoen aan de tokenverkopen via Launchpad. Door de wijziging van de voorwaarden kan dat echter niet meer. Deelname hangt nu namelijk af van het nieuwe loterijsysteem.

Hoe het loterijsysteem werkt:

Gebruikers kunnen maximaal 5 loten claimen op basis van hun BNB-bezit gedurende de 20 dagen (weergegeven door X hieronder) in de aanloop naar de loterijtrekdatum.

Bijvoorbeeld, 100 ≤ X <200 betekent dat uw BNB-saldo over de gehele periode van 20 dagen op 100 BNB of meer wordt gehouden, maar niet hoger dan of 200 BNB bereikt.

Binance gebruikers kunnen tot vijf loten claimen op basis van hun BNB-bezit gedurende de 20 dagen voorafgaand aan de loterijtrekdatum. Gebruikers met minder dan 100 BNB komen niet in aanmerking voor een loterijticket. Binance beweert dat de loterij “zal gebeuren via een transparant, gerandomiseerd systeem met een willekeurige selectie loten op basis van staartcijfers.”

De achterliggende gedachte is dat BNB-houders gestimuleerd worden om BNB in hun wallet te laten staan en meer BNB te kopen

Voorbeeld van een loterij (ICO) project 

1. Aankondiging van nieuw project : Binance onthult nieuw Launchpad Project en kondigt maximaal 15.142 potentiële winnende tickets aan, waarbij elk winnend ticket 500 USD van de tokens van het project kan kopen (met behulp van BNB). Gebruikers moeten een Accountverificatie voltooien en de Token-koopovereenkomst ondertekenen voorafgaand aan de startdatum van de loterij.

2. 20 dagen voor de Loterij : Binance begint met het opnemen van de BNB-saldi om het aantal loten dat kan worden geclaimd te bepalen. 

3. 1 dag voor de loterij: Binnen 24 uur krijgen de gebruikers de mogelijkheid om te beginnen met het claimen van de loten. 

4. Startdatum loterij: De loterij begint en nummers worden willekeurig door het systeem uitgekozen totdat er in totaal 15.142 winnende tickets zijn geselecteerd. De respectieve BNB wordt vervolgens van de rekeningen van alle winnaars afgetrokken.

Gebruiker A had 3 loten: 100037, 100038, 100039.

Op basis van de bovenstaande resultaten heeft gebruiker A nu 1 winnende ticket: 100037 en betaalt hij 500 USD in BNB voor 1 toewijzing van Project A tokens.

Gebruiker B had 4 loten: 18942, 18943, 18944, 18945.

Op basis van de bovenstaande resultaten heeft gebruiker B nu 2 winnende tickets: 18942 en 18945 en betaalt hij USD 1000 in BNB voor 2 toewijzingen van project A tokens.

Meer nieuws

Leave a Comment