SiaCoin analyse 22-06-2017 – Meester Bitcoin

Wat is SiaCoin?

Het idee van Sia is oorspronkelijk op HackMIT 2013 ter sprake gekomen. Wat als je de ongebruikte opslagruimte in de wereld kunt gebruiken en samen te voegen voor een wereldwijde vrije markt voor data?

Hoe werkt SiaCoin?

Sia maakt gebruik van de capaciteit van blockchain-technologie om gedistribueerde netwerken op een veilige en vertrouwenloze manier te bereiken. Cryptografisch beveiligde slimme contracten verzekeren de versleuteling en overdracht van gegevens, zonder dat een derde op welke manier dan ook kan storen.

Sia is een nieuwe aanpak van cloud storage platforms. In plaats van alle datacenters in eigendom en exploitatie van een bedrijf, opent Sia de sluipgaten en staat iedereen in staat om geld te verdienen door hun harde schijf uit te huren. Gegevensintegriteit wordt beschermd met behulp van redundantie en cryptografie.

Ledger nano S

Wat wil SiaCoin bereiken?

De belofte van Sia is een gedecentraliseerd netwerk van datacenters die samen het werelds snelste, goedkoopste en veiligste cloud-opslagplatform vormen. Vandaag de dag is het belangrijk om data centra te hebben, vertrouwen in de markt te creëren, klanten te bereiken en concurreren met reuzen zoals Amazon, Google en Microsoft.

Inbreken op deze markt is een multi-miljard dollar poging. Het langetermijndoel van Sia is de ruggengraat opslaglaag van het internet. Wij geloven dat gegevens vrij moeten zijn. We streven ernaar de ongebruikte delen van de wereld te bevrijden en de grootste opslag superserver op de planeet te bouwen.

SiaCoin analyse

 

Hoe lees ik een analyse?

Wanneer je een analyse ziet lijkt het ontzettend lastig en ingewikkeld om te uit te lezen. Maar wat zie je nu precies op deze analyse?
De stippellijntjes is de werkelijke koers. De rode lijnen geven supportlijnen aan. Het groene vlak betekend dat dit het juiste inkoopmoment is. Dit inkoopmoment wordt bepaald door het support niveau van de coin, dat wil eigenlijk zeggen dat dit de safezone is, wanneer je hier inkoopt is de kans klein dat je hierop verlies gaat maken. Let wel goed op dat het handelen in cryptocurrency altijd een risico blijft en deze analyse slechts een voorspelling is op basis van de feiten en geschiedenis die we van de coin weten.

Waar moet je op letten voordat je begint?

Het is belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent. Zorg er daarom altijd voor dat je alleen geld gebruikt dat je kunt ‘missen’. Daarmee bedoelen we dat je geen geld gaat gebruiken dat je eigenlijk nodig hebt om betaalverplichtingen te voldoen. Het risico bij cryptocurrency is dat de koers elke minuut kan schommelen. Zo kun je binnen een dag een koersverandering hebben van wel 300%, maar dit kan zowel positief als negatief zijn! Wanneer je niet goed weet hoe cryptocurrency precies werkt, raden wij aan de video’s te bekijken. In deze video’s leggen we stap voor stap uit hoe het handelen in bitcoin & andere cryptocurrency werkt. Ook hebben we een handleiding voor je samengesteld die verstandig zijn om te lezen voordat je begint!