Meester Bitcoin top 10 Crypto-munten

Top-10 altcoins

De top-10 Altcoin munten van Meester Bitcoin

Elke maand publiceren we vanuit Meester Bitcoin een top-10 van crypto munten waar wij veel van verwachten. Dit doen wij gratis en voor niks via deze website en onze social media kanalen!

Voordelen VIP leden:

1. Toegang tot de veel geprezen Meester “Bitcoin Altcoin Analyse spreadsheet”. In deze spreadsheet heeft u live toegang tot de top 25 munten, B munten, tokens en ICO`s met bevindingen en de gegeven calls met een actueel overzicht van de behaalde resultaten.
2. Toegang tot het “VIP-Calls-Info kanaal”
3. Toegang tot het “VIP-Chat kanaal
4. Toegang tot het “VIP-ALT-BTC-Alert kanaal” *Nieuw*
5. Toegang tot het “VIP-Event” kanaal” *Nieuw*
6. Toegang tot de nuttige (inkoop) Tips (calls) van Meester Bitcoin en Experts.
En gratis updates aan de Altcoin Analyse Spreadsheet

Lees meer over de VIP voordelen: VIP lid worden

Doorontwikkeling op basis van community feedback

Naast feedback en hulp vanuit de Meester Bitcoin community hebben we een speciaal Altcoin analysesysteem voor het Meester Bitcoin platform ontwikkeld, waarbij Meester Bitcoin en zijn team de digitale munten en ICO`s voorzien van scores op verschillende categorieën. Denk daarbij aan ervaring van het development team, de roadmap van het project, de potentie etc.! Op basis van het scoringspercentage zal het systeem automatisch een top 10 lijst genereren. Deze top 10 zal voor het publiek beschikbaar komen zoals iedereen gewend is, maar uiteraard krijgen onze VIP leden (realtime) de volledige inzage in het scoringsdocument wat veel verder reikt dan slechts de top 10. Onderstaande screenshot geeft alvast een sneak peak voor zoals VIP leden het overzicht gepresenteerd krijgen.

sneak peak meester bitcoin

De top-10 direct bekijken? Dat kan direct in onze Slack(Forum). Lid worden is 100% gratis. Registreer je vandaag nog en mis niets!

Lees meer over de VIP voordelen: VIP lid worden