Meester Bitcoin top 10 Crypto-munten

Top 10 crypto munten

De top-10 Altcoin munten van Meester Bitcoin

Elke maand publiceren we vanuit Meester Bitcoin een top-10 van crypto munten waar wij veel van verwachten. Dit doen wij gratis en voor niks via deze website en onze social media kanalen!

De top 10 van de maand oktober:

Meester_Bitcoin_top_10_oktober

Voordeel voor VIP leden:

Als bedankje voor onze VIP leden en hun bijdragen, publiceerden we deze top 10 al enkele dagen eerder in de VIP chat op het Meester Bitcoin Slack Forum. Maar natuurlijk staan we niet stil!!

Doorontwikkeling op basis van community feedback

Na feedback en hulp vanuit de Meester Bitcoin community hebben we een speciaal Altcoin analysesysteem voor het Meester Bitcoin platform ontwikkeld, waarbij Meester Bitcoin en zijn team de digitale munten en ico`s voorzien van scores op verschillende categorieën. Denk daarbij aan ervaring van het development team, de roadmap van het project, de potentie etc.! Op basis van het scoringspercentage zal het systeem automatisch een top 10 lijst genereren. Deze top 10 zal voor het publiek beschikbaar komen zoals iedereen gewend is, maar uiteraard krijgen onze VIP leden (realtime) de volledige inzage in het scoringsdocument wat veel verder reikt dan slechts de top 10. Onderstaande screenshot geeft alvast een sneak peak voor zoals VIP leden het overzicht gepresenteerd krijgen.

sneak peak meester bitcoin

Voordelen VIP leden:

1. Toegang tot de Meester Bitcoin Altcoin Analyse spreadsheet (Real-time toegang tot de Top 25, ICO en B & token munten).
2. Toegang tot de besloten VIP-Top-Munten kanaal.
3. Toegang tot de besloten VIP-Chat kanaal.
4. Toegang tot de top 5 potentiële goudmijntjes. Meester Bitcoin plaatst elke maand de top 5 munten die (nog) niet door het grote publiek zijn opgemerkt maar wel de potentie hebben om tot een goudmijn te ontpoppen.
5. Maandelijkse Top ico`s waar Meester Bitcoin in (gaat) investeren.
6. Toegang tot de nuttige (inkoop) Tips (calls) van Meester Bitcoin en Experts.
Leden die nu (nog) VIP lid worden zullen de VIP status life-time blijven behouden.

 
De top-10 direct bekijken? Dat kan direct in onze Slack(Forum). Lid worden is 100% gratis. Registreer je vandaag nog en mis niets!

Lees ook onze blog over: Beveiligen van Bitcoins en Altcoins