Meester Bitcoin platform update

Roadmap

Ontwikkeling Meester Bitcoin platform

(Staff blog door @Meester Bitcoin en @bitenlitecoin ~ 20 mei 2018! 

Beste allemaal,

Wij willen jullie graag bijpraten over de stand van zaken met betrekking tot de ontwikkeling van het nieuwe Meester Bitcoin platform.
Wij hebben een jaar achter de rug waarin we een flinke groei hebben doorgemaakt. Deze groei is te zien op verschillende manieren;
– Veel nieuwe leden die met enige regelmaat een kijkje nemen op de Slack of op het Telegram kanaal;
– Niet alleen nieuwe leden, maar ook en vooral groeiende activiteit (actieve kennisdeling door leden) op het platform;
– De groei van het team achter het platform.

Tijd voor een nieuwe fase!

Jullie kunnen allemaal begrijpen dat deze periode erg leerzaam is geweest. Een paar maanden geleden hebben wij dan ook tegen elkaar gezegd dat het tijd is om te bekijken of we staan waar we willen staan. Iets dat we echt fantastisch vinden is het feit dat de community (de leden en de staff van de Slack en van Telegram) met elkaar kennis aan het delen is. Juist dit is de reden dat Meester Bitcoin ooit ontstaan is. En, daarom hebben wij de handen ineen geslagen en zijn we opnieuw met een whiteboard aan de slag gegaan. We hebben ontdekt dat we heel blij zijn met de huidige resultaten, maar we willen zoveel meer…. we willen met elkaar zoveel meer mogelijk maken. De drijfveer hierachter is dat we kennis willen blijven delen. Hier worden we namelijk allemaal beter van en uiteindelijk is het precies dat wat ons trots maakt.

Van Goed naar Beter…

Uiteindelijk hebben we een doel: we willen het actiefste kennisplatform zijn op het gebied van crypto’s met de hoogste community-tevredenheid. En, die tevredenheid moet niet alleen ontstaan omdat er simpelweg goede calls gegeven worden. We willen dat de hele community op dit platform kennis kan opdoen, zodat iedereen zich met wat extra kennis in de rugzak door de wondere wereld van de crypto’s kan begeven. Ooit hebben we horen zeggen: een dom mens leert van zijn fouten, een slim mens leert van de fouten van een ander. Nou, dit is wellicht wat hard gezegd; maar laten we vooral met elkaar leren van de fouten die gemaakt zijn en worden.

Het nieuwe Meester Bitcoin landschap (Roadmap)

Om de komende maanden mooie stappen vooruit te maken, hebben wij een ontwikkel-landschap uitgetekend. Natuurlijk willen we jullie hier graag in meenemen, maar tegelijkertijd willen we ook rustig kunnen werken aan onze missie om dit landschap succesvol uit te rollen. Om deze reden kiezen wij ervoor om onderstaand landschap te laten zien. Telkens wanneer er een nieuw stuk ontwikkeld is, dan wordt dit plaatje verder ingekleurd. Op deze manier weten wij wat wij aan het doen zijn, en weten jullie dat we nog lang niet klaar zijn. En, het geeft ons ook een gerust gevoel dat we goede ideeën kunnen blijven integreren in dit landschap.

meester bitcoin

Onze focus ligt op dit moment bij het volledig herbouwen van de website van Meester Bitcoin, inclusief een gedeelte waarop leden kunnen inloggen. Deze twee onderdelen worden binnen nu en twee maanden (!) volledig live gezet. De ontwikkeling is in volle gang en we liggen op schema. Een aantal onderdelen die specifiek benoemd kunnen worden zijn o.a. een nieuw call-systeem en een verbeterd overzicht van de munten waardoor het Google Sheet document uitgefaseerd zal worden.

Voor de community, door de community.. we need you!

Wij willen hierbij wel graag wat hulp van een aantal actieve leden. Het gaat hierbij om het geven van feedback op layouts die ontwikkeld zijn, op het doen van testwerk, op het meedenken in creatieve sessies, etc. Wij willen hiervoor graag een groep van 6 personen samenstellen. Zeer binnenkort zullen wij jullie laten weten hoe jullie je hiervoor kunnen aanmelden.

Kunnen wij op jullie hulp rekenen? 🙂 Wij komen hier ook weer snel op terug.

Een fijne zondag allemaal!

Meester Bitcoin & Bitenlitecoin


Meer interessante blogs:

De top-10 munten van deze maand direct bekijken? Dat kan direct op de Meester Bitcoin Slack (Forum). Lid worden is 100% gratis. Registreer je vandaag nog en mis niets!

Lees meer over de VIP voordelen.

Exchange