Meester Bitcoin platform update 2

Ontwikkeling Meester Bitcoin platform (Update 2)

(Staff blog door @Meester Bitcoin en @bitenlitecoin ~ 02 juni 2018!

Ik wil jullie bij deze weer graag een update geven over de ontwikkelingen van het nieuwe platform.

Op dit moment zijn we, zoals ook uit de roadmap te halen is, bezig met de twee bouwblokken ‘website’ en ‘leden’. Dit betekent dat, bij livegang, de huidige website vervangen wordt. Daarnaast krijgt de website daarbij al een login, waarmee VIP leden onder andere bij het altcoin-analyse onderdeel kunnen komen.  Via bijgaande screenshot krijgen jullie alvast een beeld van de manier waarop deze review pagina (voor een deel) is opgebouwd. Dit ledenonderdeel zal in de loop van de tijd verder uitgebreid worden, want een aantal bouwblokken zijn echt voor leden bedoeld. En, zoals al eerder vermeld, alle huidige VIP leden leden krijgen een bijzondere status op het nieuwe platform. Meer info hierover volgt over een niet al te lange tijd!

Preview van ons Altcoin – Analyse systeem:

Wij werken ondertussen met vol enthousiasme verder en kijken er echt naar uit om straks live te gaan! Het duurt nog even, maar we hebben weer een paar mooie stappen vooruit gezet!

Groeten

Meester Bitcoin & Bitenlitecoin


Meer interessante blogs:

De top-10 munten van deze maand direct bekijken? Dat kan direct op de Meester Bitcoin Slack (Forum). Lid worden is 100% gratis. Registreer je vandaag nog en mis niets!

Lees meer over de VIP voordelen.

Exchange