Espers (esp) analyse 4 july 2017! – Meester Bitcoin

Espers (esp) analyse

Na flink wat onderzoek te hebben gedaan hebben we onszelf bij meester bitcoin de uitdaging gegeven om een analyse los te laten op de ESP ( esper ) coin met een market cap van $9,4 miljoen en een totaal supply van 50 miljard is dat natuurlijk altijd een uitdaging. Waar zal de munt over een tijdje staan? Op dit moment zijn er ruim 20 miljard coins in circulatie. Dat betekend minder dan de helft. De kosten voor deze coin bedragen momenteel (04-07-2017) 20 satoshi (een bitcoin eenheid). Omgerekend is dit $ 0.000466 cent. Dat is natuurlijk ontzettend weinig en dat biedt  veel perspecties.

 

Analyse Esper coin

De ESPER heeft geruime tijd in een wat rustiger vaarwater gezeten, maar we merken nu dat er langzaam beweging in komt. De geruchten gaan dat hij in afzienbare tijd te verhandelen is op de exchange van Bitrexx. Vooralsnog zijn dit geruchten, dus zolang niets is bevestigd gaan we hier niet vanuit. Dit is ook direct een GOUDEN regel in de cryptowereld. We zien dat de ATH ( all time high) van deze coin rond de 40 Satoshi ligt. Ook zien we dat de coin de afgelopen dagen langzaam uit zijn schulp aan het kruipen is. Omdat we deze ontwikkelingen erg interessant vinden hebben we ons aan een analyse gewaagd.

 

Hoe lees ik een analyse?

Wanneer je een analyse ziet lijkt het ontzettend lastig en ingewikkeld om te uit te lezen. Maar wat zie je nu precies op deze analyse?
De stippellijntjes is de werkelijke koers. De rode lijnen geven supportlijnen aan. Het groene vlak betekend dat dit het juiste inkoopmoment is. Dit inkoopmoment wordt bepaald door het support niveau van de coin, dat wil eigenlijk zeggen dat dit de safezone is, wanneer je hier inkoopt is de kans klein dat je hierop verlies gaat maken. Let wel goed op dat het handelen in cryptocurrency altijd een risico blijft en deze analyse slechts een voorspelling is op basis van de feiten en geschiedenis die we van de coin weten.

Ledger nano S

Voordat je begint

Zorg daarom dat je voordat je daadwerkelijk gaat handelen in coins weet waar je mee bezig bent. Het is verstandig om deze tips te lezen zodat je exact weet wat je kunt verwachten. Verder hebben we een aantal video’s waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je kunt beginnen met het handelen op de cryptobeurs en ook wat de gevaren zijn. Want een koers kan met 1000% stijgen, maar dat betekend ook dat hij met 1000% of meer kan dalen!