Uw commerciële uiting op Meester Bitcoin?


Meester Bitcoin is een platform van en voor Crypto fanatici. Heeft u vanuit uw bedrijf of instelling een aanbod of dienst welke aansluit op de wereld van de digitale valuta? Dan staan wij ervoor open om deze via de verschillende Meester Bitcoin kanalen te promoten. U bereikt hiermee een hele specifieke doelgroep. Enkele mogelijkheden hebben we hieronder toegelicht.

Banneractie

Uw actiebanners voor een bepaalde tijd op de Meester Bitcoin website? U kunt posities kopen op de homepage, in artikelen, in de sidebar en in de footer.

Promotie op Slack Forum

Op het Meester Bitcoin Slack forum zijn onze community leden het meest actief en deze willen we dan ook niet gaan verstoren met niet-relevante content of aanbiedingen. Heeft u een aanbod waar u onze community een groot plezier mee kan doen? Dan staan wij daar uiteraard voor open.


Gesponsord artikel

Wilt u uw bedrijf, product of dienst middels een gesponsord artikel voor een bepaalde tijd naar voren laten komen én door Meester Bitcoin in deze periode gepromoot laten worden naar de duizenden volgers?

Partner van de maand

Wij kunnen u als ‘Meester Bitcoin partner van de maand’ presenteren binnen de verschillende Meester Bitcoin kanalen.

Sponsored YouTube video

Youtube is er erg krachtig kanaal en het Meester Bitcoin Youtube kanaal heeft inmiddels vele abonnees en trouwe kijkers. Wilt u uw bedrijf, product of dienst middels een gesponsorde video tonen én door Meester Bitcoin voor een bepaalde periode gepromoot laten worden naar de duizenden volgers?


 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken